Tillbaka till Avène

Sponsrat innehåll

Ta hand om din vinterhud

Vintern kan föra med sig många olika former av hudproblem. Avène har produkter som hjälper din känsliga hud under hela året - i synnerhet under vintern.

Den känsliga vinterhudens bästa vän

Avène Cold Cream är en serie med tre produkter för torr och mycket torr hud som är testade under kalla förhållanden. De har en fyllig konsistens utan att kladda och är intensivt mjukgörande och fuktbindande samtidigt som de skyddar och har viss reparerande effekt.

Brukar du uppleva röda kinder efter en stund ute i kyla?

Använd Avène Cold Cream. Den är en perfekt klimatkräm i ansiktet kalla vinterdagar som skyddar mot yttre faktorer. Den kan smörjas på direkt innan utevistelse, den kommer inte frysa på huden. Cold Cream Cream är en mycket rik kräm med 65% fett, som kan användas både på ansikte och kropp och lugnar typiska vinterirritationer. Kan användas från 1 månads ålder. VINTERTIPS! Smörj in barnens kinder innan förskolan för att skydda deras kinder under dagen. Blanda lite i din nuvarande kräm för att få en rikare formula.

Ta hand om din vinterhud 767x767

Cold Cream

En mjukgörande fuktcreme som skyddar huden och reducerar irritationer på ansikte och kropp. Passar utmärkt som klimatkräm vid hårt väder. Kan även användas mot torra eksem samt vid hudsprickor.