Ta hand om din vinterhud

Vintern kan föra med sig många olika former av hudproblem. Avène har produkter som hjälper din känsliga hud under hela året - i synnerhet under vintern.

Den känsliga vinterhudens bästa vän

Avène Cold Cream är en serie med tre produkter för torr och mycket torr hud som är testade under kalla förhållanden. De har en fyllig konsistens utan att kladda och är intensivt mjukgörande och fuktbindande samtidigt som de skyddar och har viss reparerande effekt.

Brukar du uppleva röda kinder efter en stund ute i kyla?

Använd Avène Cold Cream. Den är en perfekt klimatkräm i ansiktet kalla vinterdagar som skyddar mot yttre faktorer. Den kan smörjas på direkt innan utevistelse, den kommer inte frysa på huden. Cold Cream Cream är en mycket rik kräm med 65% fett, som kan användas både på ansikte och kropp och lugnar typiska vinterirritationer. Kan användas från 1 månads ålder. VINTERTIPS! Smörj in barnens kinder innan förskolan för att skydda deras kinder under dagen. Blanda lite i din nuvarande kräm för att få en rikare formula.

Ta hand om din vinterhud 767x767

Cold Cream

En mjukgörande fuktcreme som skyddar huden och reducerar irritationer på ansikte och kropp. Passar utmärkt som klimatkräm vid hårt väder. Kan även användas mot torra eksem samt vid hudsprickor.

Får du torra, spruckna händer under vintern?

Använd Avène Cold Cream Hand Cream. Det är en handkräm för vintertorra händer som mjukgör och återfuktar samtidigt som den skyddar och är lätt reparerande tack vare ingrediensen sukralfat. Plus att den är snabbabsorberande, dryg och vattenresistent.

Concentrated Hand Cream

Handkräm för torra och spruckna händer. Mjukgörande och skyddande. Går lätt in i huden. Testad under extremt kalla förhållanden.

Spruckna, irriterande läppar på grund av kylan?

Avène Cold Cream Lipbalm är ett läppbalsam i stiftform för vinternariga läppar. Den skyddar och är lätt reparerande tack vare ingrediensen sukfralfat. Den är vattenresistent och ger 6 timmars skydd! Kan användas från 2 års ålder.

Cold Cream Nourishing Lip Balm

Fuktgivande och vårdande läppbalsam från Avène som skyddar såriga och spruckna läppar. Läppbalsamen är långtidsverkande och hjälper till att återfukta och reparera torra läppar.

När irriterad eller skadad hud behöver repareras

Avène Cicalfate är ett måste i vinterapoteket och är en serie med tre produkter som reparerar hud 2,5 gånger snabbare än obehandlad hud. De mjukgör och är lugnande för irriterad vinterhud. Avène Cicalfate är SOS-produkter som hjälper dig få tillbaka din normala hud.

Har du eller ditt barn fått slickeksem runt munnen eller irriterade kinder?

Avène Cicalfate+ Repair cream är vår bästa SOS-kräm. En reparerande kräm för skadad och försämrad hud som förbättrar hudens läkningsprocess. Med koppar och zink i som minskar risken för sekundärinfektioner. Den mjukgör och lugnar huden på ansikte och kropp och har mycket hög tolerans för känslig hud. Från 1 månads ålder. Perfekt till slickeksem runt mun, munvinkelsprickor, självsprickor hand och fot, irriterade kinder, irriterade näsvingar.

Cicalfate+

Reparerande och skyddande creme som lugnar och renar huden samtidigt som den främjar hudens reparation. För irritation i hudens övre lager orsakat av externa faktorer.

Upplever du mycket torra och spruckna händer eller handeksem?

Avène Cicalfate Hand Cream är en handkräm för mycket torra och spruckna händer med eller utan eksem som kan användas enskilt eller som komplement till medicinsk behandling. Den förebygger och reparerar även svårare sprickor i huden tack vare sukralfat. Ger ett skydd mot yttre faktorer som kyla och vind och blir som en andra hud. Absorberas mycket snabbt av huden och är vattenresistent.

Cicalfate Hand Cream

Reparerande barriärhandkräm för mycket torra och irriterade händer med försämrad hud orsakade av olika typer av externa angrepp så som klimat, ämnen på arbetsplatsen m.m.

Har du mycket torra och spruckna läppar?

Avène Cicalfate Lips Repair Balm är ett läppbalsam för mycket torra och spruckna läppar. Den hjälper till att reparera läppar snabbt och effektivt och är vattenresistent med 6 timmars skydd. Från 1 månads ålder. VINTERTIPS! Ha i fickan och använd även till små områden såsom exempelvis slickeksem, torra fläckar i ansikte och knogar.

Cicalfate Lips

Ger långvarig näring och har lugnande effekt på irriterad hud. Produkten har väldigt hög tolerans och kan användas av hela familjen i alla åldrar och passar för både ansikte och kropp. Använd till exempel vid spruckna läppar, vid torra, irriterade och flagiga lokala områden.