Tillbaka till Avène

Sponsrat innehåll

Tips för en skönare sommar

Med varmare väder blir huden mer utsatt, både hos barn och vuxna. Vi får skrubbsår, sår efter rakning, skavsår och myggbett och bränner oss på brännässlor. Solen och värmen gör även att många upplever soleksem, får upphettad hud, får irritationer och rodnader i blöjområdet. Allt detta hör kanske sommaren till tyvärr men det finns produkter från Avène som effektivt kan användas för att lindra och påskynda hudens läkningsprocess så att du kan fortsätta att njuta av sommaren.

När försämrad och skadad hud behöver repareras

Avènes bästa SOS-kräm är en reparerande kräm för ansikte, kropp och det yttre intimområdet. Den påskyndar hudens läkningsprocess med 2,5 gånger tack vare den aktiva ingrediensen C-Restore. Den innehåller även koppar och zink som skyddar huden.

Passar hela familjen

Krämen kan användas av hela familjen. Använd den i sommar vid tex skrubbsår, skärsår, mindre brännskador, sår efter rakning av exempelvis ben och bikinilinje. Den går även bra att använda vid öppna skavsår, hudsprickor eller sönderrivna myggbett.

Produkt från Avène på badhandduk. Foto.

Avène Cicalfate+

Reparerande och skyddande creme som lugnar och renar huden samtidigt som den främjar hudens reparation. Oparfymerad och fri från konserveringsmedel. Passar både barn och vuxna.