Tillbaka till ACO

Sponsrat innehåll

Upptäck nya ACO Hair Care

Vackert hår börjar med en välmående hårbotten. Nya ACO Hair Care är hårvård som både ger dig ett välmående vackert hår och en hårbotten i balans. Att få ett lika strålande som hälsosamt hår har aldrig varit enklare.

Mår din hårbotten bra känns ditt hår ännu bättre. Faktum är att en hårbotten som är i obalans inte bara kan medföra obehag i form av torrhet och kliande, ditt hår kan också upplevas som fett eller glanslöst.

Hur hamnar hårbotten i obalans? Det finns flera orsaker, till exempel kan för varma temperaturer i duschen, lite för starka hårvårdsprodukter eller skiftande hormonhalter i kroppen orsaka att hårbotten kommer i obalans och göra att ditt hår varken känns eller ser särskilt välmående ut. En lösning kan vara att använda hårvårdsprodukter som både ger dig ett rent och välmående hår och en balanserad hårbotten. Svårt att hitta rätt i schampohyllan? Med nya ACO Hair Care är det enkelt att både få en frisk hårbotten och ett vackert hår.

ACO Hair Care är en unik hårvårdserie som innehåller vårdande, stärkande och reparerande ingredienser, och som inte irriterar din hårbotten. Serien erbjuder både schampo och balsam, vilka kan tillföra extra volym, ge djup återfuktning och ha en reparerande effekt på skadade hårstrån. Bland ingredienserna finns bland annat återfuktande pantenol, glansgivande veteprotein, näringsgivande ceramider, fuktbindande aminosyror, stärkande risprotein och vårdande växtbaserade oljor. ACO Hair Care är en effektiv och mild serie som passar även en känslig hårbotten och som har en vårdande, färgbevarande och återuppbyggande effekt på hårstråna. Formulan är mjuk med en mild doft, dessutom är ACO Hair Care dermatologiskt testad.