Tillbaka till ACO

Sponsrat innehåll

Ta kontroll över dina finnar med Spotless – steg för steg

Har din hud lite mer pormaskar, finnar och plitor än du skulle önska? En noggrann hudvårdsrutin med bra produkter kan göra stor skillnad och både hjälpa till att motverka och minska på blemmorna.

ACO Spotless är en komplett hudvårdsserie anpassad för att hjälpa en fet och blank hud att både kännas och se ren ut, fri från finnar och pormaskar. Serien behandlar och motverkar blemmorna, samtidigt som produkterna har en vårdande effekt på din hud. ACO Spotless passar alla hudtyper, är dermatologiskt testade och helt veganska. Allt du behöver lägga på minnet är rengör, återfukta, punktmarkera och behandla!

ACO Spotless artikelbild

Finnfri hud i 3 enkla steg: så gör du

Steg 1: Rengör - Morgon och kväll

Den bästa vägen till en välmående hud är en noggrann hudvårdsrutin med grundlig rengörande ingredienser. Eftersom din hud producerar olja dygnet runt är det en bra idé att tvätta ansiktet både morgon och kväll med rengöringsprodukter som bidrar till en fräsch hud. Leta gärna efter ingrediensen salicylsyra, eftersom den både kan förebygga finnar och rengöra huden på djupet. Avsluta gärna med en toner som både återfuktar huden och har en bakteriehämmande effekt.