Tillbaka till ACO

Sponsrat innehåll

Serum – superhjältar för din hud

Lyster, fyllighet, spänst och fukt – oavsett vad din hud behöver just nu kan ett kraftfullt och djupverkande serum ge rätt boost. Och genom att byta eller addera serum kan du skräddarsy din hudvårdsrutin efter hudens behov varje dag.

Serum framtagna för att möta din huds olika behov genom livet

Huden påverkas av det som pågår omkring oss. När vi stressar mer, får för lite sömn, vistas i kallt och torrt klimat och emellanåt äter sämre än vi brukar, gör det avtryck på huden. Den kan bli torr och tappa elasticitet och lyster, få kvisslor eller ojämn hudton. På samma sätt, när åren går och vi mognar, mognar huden med oss. Produktionen av ämnen som håller huden mjuk, elastisk och slät minskar. För att hjälpa din hud har ACO tagit fram en familj på fem serum med unika egenskaper som möter din huds skiftande behov genom hela livet.

ACO - Serum superhjältar för din hud

Hydrating Booster – återfuktar, slätar ut fina linjer & stärker hudbarriären

Hydrating Booster innehåller en underbar blandning för torr hud. Här verkar den effektiva provitaminen B5, även kallad panthenol, som är en kraftfull och lugnande mjukgörare och dessutom stärker hudens egen skyddande barriär. Här verkar också superingrediensen hyaluronsyra. Hyaluronsyra finns naturligt i huden, men minskar med åren. Ämnet binder fukt, gör huden elastisk och motverkar fina linjer. De unika återfuktande egenskaperna ger en omedelbar effekt men verkar också på Iång sikt. Hydrating Booster finns en cocktail på tre varianter av ämnet; hyaluronsyra med kort, ultrakort och lång molekylkedja för effekt hela vägen från djupet till ytan i huden.