Tillbaka till ACO

Vi presenterar Sensitive Balance

Lugna och stärk känslig hy! Mer än 75 % av nordiska kvinnor upplever känslig hy, oavsett hudtyp. ACO presenterar Sensitive Balance, en ny hudvårdsserie med prebiotika speciellt framtagen för känslig hy.

Aktiva ingredienser

Prebiotika: förbättrar hudens naturliga balans genom att stärka de goda bakterierna på huden.

Hyaluronsyra: återfuktar huden på djupet.

Pantenol: lugnar huden.

  • Fri från parfym, färgämnen och alkohol
  • Dermatologiskt testad på känslig hud.
  • Kliniskt bevisade resultat.

Lugna och stärk känslig hud i två steg

  • Rengöring - Rengör skonsamt ansikte, ögon och läppar.
  • Återfuktning - Ger huden intensiv och djup återfuktning i 24 timmar.

Vad innebär det att ha känslig hud?

Huden är vårt största organ och den exponeras hela tiden för både externa och interna faktorer, som föroreningar, temperaturväxlingar och stress. Din hud kan sägas vara känslig om den reagerar hyperaktivt på olika faktorer, till exempel genom att bli röd, torr och börja klia.

Vad är nytt med ACO Sensitive Balance?

ACO har aldrig tidigare haft en hudvårdsserie för ansiktet dedikerad för just känslig hy. Med våra 80 års erfarenhet av hudvård har vi nu tagit fram Sensitive Balance, som personer med känslig hy tål mycket bra.

Vad är det speciella med prebiotikan som ingår i serien?

Man kan säga att prebiotika ger näring till hudens goda mikrobiomer som begränsar tillväxten av oönskade bakterier och svamp. Prebiotikan hjälper till att återställa hudens naturliga balans, och det är därför vi döpt serien till just Sensitive Balance.

Vem passar ACO Sensitive Balance till?

Alla som vill ha mer hälsosam hy borde pröva Sensitive Balance! Men den kan också användas av dem med mycket känslig hy, vilket dermatologiska tester på personer med känslig hy har visat.

Filtrera produkter

Visar 4 produkter