Tillbaka till ACO

Sponsrat innehåll

Repair Cream - din nya vardagshjälte

Spruckna nagelband, torra barnkinder eller svidande lårskav efter träningen. Våra hudbekymmer i vardagen kan se lite olika ut. Lösningen är dock densamma: stärkande, mjukgörande och reparerande ACO Repair Cream.

Känns din hud torr, fnasig och extra irriterad är du långt ifrån ensam, tvärtom upplever många av oss perioder då vår hud inte beter sig riktigt som den brukar göra. Anledningen kan vara en försvagad hudbarriär, ett vanligt problem som går att både motverka och vårda med hjälp av hudvård som är berikad med ceramider. Nya ACO Repair Cream innehåller reparerande och stärkande ceramider, som bildar ett skyddande lager på huden och hjälper till att både lindra och återställa mycket torr, narig och sprucken hud.

aco-repair-767x767

Dessutom är ACO Repair Cream även berikad med lugnande pantenol och fuktgivande vegetabiliska oljor från sheasmör och rapsolja. Resultatet - en intensivt återfuktad hud som håller sig mjuk och smidig länge. ACO Repair Cream är en dermatologiskt testad och oparfymerad vardagshjälte som går att använda på både kroppen och i ansiktet, efter behov. Dessutom är den milda men samtidigt effektiva formulan lämplig att använda för alla hudtyper, även känsliga, liksom på barn- och bebishud.