Tillbaka till ACO

Pure Glow ger lyster och balans

Har du en hudtyp som är en kombination av allt? Huden är ibland torr på vissa partier, medan panna, näsa och haka lätt blir fet. Du är för gammal för finnar, men för ung för rynkor. De noga utvalda ingredienserna i ACOs hudvårdsserie Pure Glow är särskilt framtagna för att ge balans och strålande lyster åt vuxen kombinationshud.

Lyster för vuxen kombinationshud

Att förstå sig på vilka produkter just din hud behöver har sin utgångspunkt i vilken hudtyp du har. Det är inte alltid så enkelt som att man antingen har torr eller fet hud, att du antingen vill bekämpa finnar eller rynkor. Utan vad du faktiskt kan uppleva är en kombination av allt. Det betyder att just du har en kombinationshud.

Kombinationshud är den vanligaste hudtypen i Sverige och kännetecknas genom att man har ett eller flera fetare partier i ansiktets T-zon (panna, näsa, haka) och torr eller normal hud i resten av ansiktet. Du har förmodligen inte längre finnar, men har heller inte ännu fått rynkor.

ACO Pure Glow består av tre produkter speciellt framtagna för vuxen kombinationshud och innehåller aktiva ingredienser som förebygger oren hud att torka ut, reducerar fina linjer, boostar hudstrukturen och ger din hud en naturlig lyster.

ACO pure glow guide

1. Rengör på djupet

Med Renewing Daily Cleanser rengör du huden från orenheter och smink utan att den torka ut. Rengöringsmoussen innehåller salicylsyra som rengör porerna på djupet, och exfolierande enzym som tar bort döda hudcelle

2. Hemligheten du inte vill missa – återfukta, återfukta återfukta

ACO Renewing Face Oil är en unik blandning av naturliga oljor som ger en behagligt lätt känsla. Oljan skyddar och återfuktar huden, samt gör den mjuk och ger lyster.

ACO Purifying Day Cream och Rebalancing Night Balm innehåller båda hyaluronsyra som binder fukt och förbättrar hudens elasticitet. De innehåller även sarcosin som gör huden mindre oljig och minskar blankhet. För en klar hud med synligt minskade linjer och en naturlig lyster.