Tillbaka till ACO

Om ACO Cano+

Aco Cano+ är en serie hudvårdsprodukter speciellt lämpade för dig med torr eller irriterad hud. Produkterna är speciellt framtagna för att lindra hudproblem som klåda, fjällande hud eller torr hud. Produkterna är speciellt framtagna för att lindra hudproblem som klåda, fjällning och torr hud. I serien finns två produkter:

Cano+ Moisturizing Body Cleanser

En unik skyddande kroppsrengöring för dagligt bruk, lämplig att använda vid torr och atopisk hud, med besvär såsom torrhet, klåda och fjällning. Cano+ Moisturizing Body Cleanser är en fuktighetsgivande rengöring som lugnar huden för att minska känsligheten mot externa irriterande ämnen. Rengöringen är lätt att applicera och gör huden mjuk och smidig.

Cano+ Moisturizing Body Spray

En unik daglig hudstärkande och fuktgivande spray för behandling av symptom som torrhet och klåda, speciellt på svåråtkomliga ställen på kroppen. Cano+ Moisturizing Body Spray har en bevisad fuktbindande effekt och reparerar en skadad hudbarriär vilket gör huden mer motståndskraftig mot irriterande ämnen. Produkten är också lämplig vid den mycket torra hud som uppträder vid atopiskt eksem. Denna spray är lättapplicerad och absorberas snabbt, samt gör huden mjuk och smidig.

Fakta torr hud

  • Torr hud är det hudbesvär som har högst utbredning bland befolkningen: i Sverige lider 68% av torr hud
  • Problem relaterade till torr hud är särskilt vanligt bland unga kvinnor (18-34 år)
  • Mer än 60% av befolkningen behandlar sin hud varje dag