Tillbaka till ACO

Sponsrat innehåll

Glow Booster & Hydrating Booster - två nya glowhjältar

De verkar omedelbart och djupgående, tillför fukt, lyster och reducerar fina linjer beroende på vad din hud har för behov. Skräddarsy din hudvård med ACOs Glow och Hydrating Boosters.

Hudens behov förändras

Matt, torrt, ojämnt och kvissligt – plötsligt funkar inte dina så pålitliga hudvårdsprodukter lika bra längre och huden tycks protestera. Vad är det som händer? Har de bytt ingredienser i krämerna? Men nej, det har de inte. Faktum är att dina hudvårdsprodukter är precis lika bra som alltid. Men nu är det dags att ta den fungerande hudrutinen till nästa nivå. För huden, som är ditt absolut största skydd mot smuts, bakterier, virus – ja allt som finns omkring oss naturligt, har olika behov genom vardagens och livets olika skeden.

ACO GlowBooster 767x767

Kroppens egna fuktkräm minskar

Om du i en period stressar mer, sover sämre, vistas i torra eller kalla miljöer, händer det saker med huden. Bland annat minskar produktionen av hyaluronsyra, som är kroppens egenproducerade fuktkräm ämnad till att skydda huden och hålla den smidig. Nivån av de för huden så viktiga antioxidanterna minskar också – och dessutom kan det bli en skev produktion av melanin, som ska skydda dig från solens farliga strålning. Att du åldras och din hud mognar, gör också att dessa processer påskyndas.

Två superserum för huden

Så när livet och omständigheterna förändras – förändras hudens behov. Därför har ACO:s laboratorium sedan tidigare tagit fram tre serum som kompletterar din hudvårdsrutin och som du enkelt kan skifta mellan, beroende på vad din hud behöver just nu. Nu har två helt nya serum med unika egenskaper sett dagens ljus: Glow Booster och Hydrating Booster. Med hjälp av dem kan du skräddarsy din hudvårdsrutin för livets alla tillfällen och se till att huden håller sig frisk, stark och fräsch.