Tillbaka till ACO

Noga utvalt, noga bortvalt

På ACO är vi experter på hudvård. Att hitta den perfekta sammansättningen av hudvård är en konst som vi har utvecklat i egna laboratorier sedan 1939.

Fukt är något som ligger oss extra varmt om hjärtat. Helt enkelt för att det är en av de viktigaste grunderna för fräsch och frisk hy. Och för att det effektivt motverkar rynkor och fina linjer.

Hur mycket vi än älskar Norden, så är det en plats som inte alltid är så snäll mot vår hud. Med hjälp av rätt sorts återfuktning kan du fortsätta njuta av den friska, men torra, luften. Samtidigt som din hud alltid får precis den fukt den behöver.

ACO noga utvalt

ACO föddes ur kunniga apotekares önskan att blanda krämer av rena och hudnära råvaror. I namnet, Apotekets Composita, finns över 70 års kunskap, förvärvat genom forskning och produktutveckling i egna laboratorium utanför Stockholm. Idag, över 70 år senare är kunskap fortfarande den viktigaste ingrediensen, för dig betyder det skonsamma produkter som din hud mår bra av.

Produkterna är speciellt utvecklade för det nordiska klimatet och de är kända för att vara skonsamma mot huden. Kvalitativ hudvård innebär för oss att vi använder ett fåtal rena och noga utvalda råvaror med tydlig funktion och inga onödiga tillsatser. Alla produkter är kvalitetssäkrade genom noggranna studier och säkerhetsdokumentationer.