Tillbaka till A-Derma

Sponsrat innehåll

Hudens sommarapotek

När sommaren kommer och det blir varmare väder blottar vi huden mer än andra årstider när vi går barbenta och umgås mer ute i naturen. Det gör att vissa hudproblem uppkommer lättare hos både barn och vuxna. Det kan till exempel vara fuktig hud, nötning, skav och irritation av insekter, sol och växter. Här tipsar vi dig om vilka produkter från A-Derma som du kan använda under sommarmånaderna för att lindra eller förebygga vanliga hudproblem, så att mer tid kan läggas på att njuta av sommaren.

Intensivt lugnande spray

Upplever du klåda, sveda eller brännande känsla efter till exempel nässelutslag, insektsbett, irriterande bad, sår, solbränna, atopisk dermatit eller psoriasis? A-Derma Cutalgan ger en direkt kylande och lugnande känsla för stark klåda, sveda och brännande känsla i upp till 6 timmar.

Kan användas på hela kroppen

Du kan använda den i ansikte, på kroppen , på skalpen och på det yttre intimområdet. Spraya på det utsatta området på cirka 20 cm avstånd upp till 6 gånger per dag.

Produkt från A-Derma i somrig miljö. Foto.

Uppfriskande spray

Kan användas på spädbarn, barn och vuxna. Intensivt lugnande och uppfriskande spray. Känslig hud kan kännas irriterad, stram, kliande och överhettad vilket försvagar huden ytterligare - sprayen lindrar symtomen.