Tillbaka till Ellen

Sponsrat innehåll

3 steg för en pH-balanserad intimvård

Ett pH-balanserat underliv har stor betydelse för underlivshälsan. Många anpassar sin intimvårdsrutin när de har underlivsbesvär och går sedan tillbaka till gamla (o)vanor när pH-balansen är återställd, vilket kan leda till att problemen återkommer. Genom att upprätta en pH-balanserad intimvårdsrutin kan man hjälpa till att stärka intimhälsan och förebygga framtida besvär. Här delar vi med oss av 3 steg för en pH-balanserad intimvårdsrutin.

1. RENGÖR

Det går utmärkt att rengöra vulvan med enbart ljummet vatten, men många vill gärna ha något mer. Att använda sin kroppstvål är en dålig idé eftersom vanliga tvålar ofta innehåller starka parfymer och tensider som kan irritera den känsliga huden. Dessutom har kroppstvålar vanligtvis ett mycket högre pH-värde än underlivets, vilket kan rubba pH-balansen. Därför är det viktigt att använda en pH-balanserande intimrengöring.

Ellen artikel 3 steg för en pH-balanserad intimvårdsrutin

ellen® Prebiotic Cleansing Foam är en skonsam och pH-balanserande rengöringsfoam för intimområdet. Foamen innehåller bland annat återfuktande mjölksyra och prebiotika som boostar hudens goda bakterier, minskar irritation och stärker hudens skyddsbarriär. Går även att använda som raklödder vid intimrakning.