Skip Gurkmeja Ingefära

Tablett, 100 st

119:-

Ord. butikspris 159:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från SkipAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Gurkmeja och ingefära är kryddor som använts sedan urminnes tider såväl i matlagning som hälsofrämjande. Gurkmeja är en av de mest nyttiga örter som finns. Den innehåller curcumin som det finns över 7000 publicerade vetenskapliga artiklar om. Den har ett historiskt användande inom Ayurvedisk läkekonst som sträcker sig 4000 år tillbaka i tiden. Inom Ayurveda tillskrivs växten flera medicinska egenskaper. Den del av plantan som används är den del som kallas för jordstam. Jordstammen är den del av plantan som växer under jorden. Kryddan gurkmeja produceras genom att koka jordstammen och sedan låta den torka. Jordstammen mals sedan ner och blir en av ingredienserna i Gurkmeja+Ingefära. Det som kännetecknar gurkmeja är den mörkgula färgen som kommer från ämnet curkumin. Curkumin är också det ämne som tillskrivs många av gurkmejans hälsoegenskaper.Ingefära bidrar till normal matsmältning och mag-tarmfunktion.

Jämförpris 1:59/ST

EAN: 07331563523136

Gurkmejapulver (Curcuma longa), Ingefärapulver (Zingiber officinale). Fyllnadsmedel: ( Mikrokristallinisk cellulosa, Stearinsyra, Kiseldioxid). Ytbehandlingsmedel:magnesiumsalter av fettsyra Näringsvärde per daglig dos 2 tabletter (% av DRI*): Gurkmeja 450 mg (**), Ingefära 450 mg (**) *DRI är dagligt referensintag **DRI ej fastställt

2 tabletter per dag i samband med måltid. Sväljs hela eller sönderdelas om man vill ha mindre bitar.