SalvequickMED Vårtplåster

Vårtplåster, 20 st

75:-

Ord. butikspris 89:90

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från SalvequickMEDAktuella erbjudanden
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

SalvequickMED Vårtplåster är ett effektivt vårtplåster med salicsyra för behandling av envisa fotvårtor på ett smärtfritt vis. Det skyddande plåstret har en beige färg och döljer synliga vårtor på foten och minskar risken för att de sprider sig till andra delar av kroppen. Vårtbehandlingen är väldigt enkel och säker, du applicerar bara plåstret över vårtan och låter den verka. Byt plåster varje dag. Passar även hela familjen.

Jämförpris 4:50/ST

EAN: 07310616022383

Polyuretanskum, Akryllim, Viskos, polypropylen med nät av polyeten. Aktivt område i sårdynan som innehåller salicylsyra (40 mg) samt azorubin i polyakrylatmatris.

1. Se till att huden är ren och torr 2.Ta fram plåstret ur förpackningen och placera på vårtan. 3. Byt plåster dagligen, när du tar bort plåstret ska du rengöra vårtan med en nagelfil eller en pimpsten för att avlägsna död vävnad. 4. Upprepa behandlingen efter behov tills vårtan är borta i upp till 12 veckor.