Pharma Nord Bio-Chrom

60 tabletter

169:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från Pharma NordAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Bio-Chrom 60 st Bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer Kromet som används i Bio-Chrom är organiskt bundet, vilket betyder att det är bundet till jästens naturliga aminosyror (kromjäst). Det har en utmärkt biotillgänglighet och är upp till 10 gånger mer absorberbart än andra godkända kromkällor. Krom är en viktig mineral som bidrar till normal metabolism av kolhydrater, fett och proteiner. Dessutom stödjer krom biologiska processer som är involverade i att upprätthålla normala blodsockernivåer. Alla Pharma Nords produkter tillverkas på företagets egna fabrik i Danmark under farmaceutisk kontroll för att dokumentera kvalitet, säkerhet och effekt.

Jämförpris 2:82/ST

EAN: 05709976061200

Ingredienser: Kromberikad jäst (ChromoPrecise®) Maltodextrin Fyllnadsmedel: mikrokristallinsk cellulosa Klumpförebyggande medel: talk Ytbehandlingsmedel: hydroxipropylmetylcellulosa Klumpförebyggande medel: kiseldioxid Konsistensmedel: magnesiumsalter av fettsyror Innehåll per dagsdos: 1 tablett %DRI* Krom 100 µg 250% *DRI = dagligt referensintag

Rekommenderad daglig dos: 1 tablett dagligen för vuxna och barn över 11 år. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förledet Bio i produktnamnet relaterar till att produkten har bio-tillgänglighet.