OMRON E3 Intense

Smärtlindring, 1 st

924:-

Ord. butikspris 995:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från OmronAktuella erbjudanden
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

OMRON E3 Intense är en smärtstillare som är avsedd för att minska och lindra smärta i muskler och leder, stelhet och domningar i rygg, armar, ben, nacke och fötter genom elektrisk nervstimulering mot den del av huden som är närmast smärtpunkten.

Produkten är enkel och lätt att använda eftersom alla funktioner visas på skärmen. Produkten är liten och kan tas med överallt. Omron E3 Intense har förinstallerade program för specifika områden på kroppen.

TENS E3 Intense behandlar stress, trötthet, muskelvärk, artros och spänningshuvudvärk och med enkla förvalda program kan du ställa in vilken del av kroppen du vill behandla. Den är ett komplement till smärtstillande tabletter och kan hjälpa till att förebygga återkommande smärtsamma problem.

Jämförpris 995:-/ST

EAN: 04015672110298

Huvudenhet, elektrodkabel, hållare för plattorna/elektroderna, plattorna/elektroderna med lång livslängd, batterier för provanvändning, bältesklämma, tygpåse, bruksanvisning.

1. Sätt i batterierna 2. Fäst elektrodkabeln på huvudenheten 3. Knäpp på elektrodkabeln till var och en av elektrodynorna 4. Ta bort och kassera plast från dynorna 5. (Valfritt) Anslut enheten till bältesklämman 6. Placera kuddarna på vardera sidan av smärtpunkten och välj 7. Tryck på strömbrytaren till läget ON och välj 1 av 9 lägen. 8. Välj rätt intensitetsnivå (1 låg - 15 hög) Enheten fortsätter automatiskt i 15 minuter innan den stängs av. Vi rekommenderar totalt 2 x 15 minuter behandling i ett skede, upp till 3 gånger per dag.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar