3 för 2

Nailner Penna 2-i-1 Nagelsvampbehandling

Behandling mot nagelsvamp, 4 ml

189:-

Kampanj

Gäller t.o.m. 18 maj

Ord. butikspris 329:-

Info

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Fri frakt

Fler produkter från NailnerFler produkter inom kampanjenFinns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Pen 2in1 från Nailner har en kliniskt bevisad effektiv nagelsvampbehandling som är enkel att applicera på händer och fötter.
- Bevisat effektiv mot nagelsvamp. - Med ljusnande effekt – synligt resultat efter 7 dagar - Skyddar den nya nageln från infektioner Nailner 2-i-1 har en sammansättning som inte bara behandlar nagelsvamp, den ljusar även upp en missfärgad och infekterad nagel. Ljusare naglar efter 7 dagar - Nailner 2-i-1 innehåller en ingrediens som ljusar upp och förbättrar utseendet på den infekterade nageln. Inget filande krävs – Sammansättningen innehåller en fuktgivande ingrediens som återfuktar och stärker torra och skadade naglar. Inget filande krävs före applicering.

Jämförspris 82250:-/L

EAN: 08718053573809

Info

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Ethyl Lactate, Aqua, Glycerin, Lactic Acid, Citric Acid.
1. Börja med att ta bort eventuellt nagellack och gör rent nageln noga. Försök pressa tillbaka nagelbandet en aning. Du behöver inte fila nageln innan behandling. 2. Applicera 2 gånger om dagen, morgon och kväll, de första 4 veckorna och därefter 1 gång om dagen tills dess att en frisk nagel helt har ersatt den infekterade nageln. 3. Lösningen måste appliceras över hela nageln – börja från basen på nageln och stryk i lugna jämna drag ända fram till toppen av nageln. Glöm inte att även stryka ett lager på undersidan av toppen av nageln. Innehållet i 1 penna räcker till ca 300 appliceringar. 4. Nailner 2-i-1 innehåller en ingrediens med ljusnande effekt, vilket hjälper nageln få ett snabbt synligt resultat.

Upptäck flera produkter inom

Fot- och nagelsvampHänder och fötter
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar