Leukoplast

Textilhäfta m zinkoxid 1.25cm

18:-

Ord. butikspris 27:90

Fri frakt
Finns i webblager.
Fler produkter från LeukoplastAktuella erbjudanden
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

En porös häfta i textilväv med kraftig vidhäftningsförmåga för fixering av förband. Kan medföra risk för allergiska besvär då häftan bland annat innehåller kautschuk. Rester av häftmassan på huden avlägsnas lättast med medicinsk bensin.

Mångsidig medicinsk tejp för fixering av förband, tuber, katetrar, sonder och kanyler. Stark och tillförlitlig vidhäftning vilket är särskilt praktiskt vid akutvård, för rörliga eller motoriskt oroliga patienter samt i många andra situationer som kräver en säker fixering. Leukoplast har en mycket god andningsförmåga vilket motverkar maceration. • Hållfast, praktisk och lätthanterlig • Fäster snabbt och sitter kvar länge • Väv med mycket hög hållfasthet • Kan användas under längre tid • Tolereras mycket bra av normal hud Går att riva av för hand för enkel och snabb applicering. Är vattenavvisande och lossnar inte även om tejpen blir våt. Innehåll Tillverkad av väv i viskos med en häfta som innehåller zinkoxid. Produkten innehåller latex.

Jämförpris 27:90/ST

EAN: 00000042078869

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar