Cleansing balm

En cleansing balm, eller rengöringsbalm är en typ av oljebaserad ansiktsrengöring som smälter på huden. En rengöringsbalm både vårdar och rengör huden samt hjälper till att avlägsna makeup, orenheter och solskyddsfaktor. En rengöringsbalm kan användas som första steg i din rengöringsrutin. Här hittar du cleansing balm från varumärken som Emma S, Maggie by Kakan och Weleda.

Läs mer

Hur använder jag en cleansing balm?

Cleansing balm används som första steget i din hudvårdsrutin. Balmen appliceras på huden och masseras in innan du tvättar bort med vatten. Om du använder flera rengöringsprodukter passar det bra att börja med en rengöringsbalm och efter den använda en mer djuprengörande produkt. Vissa cleansing balms kan även vara kvar lite längre på huden och fungera som en mask. Läs instruktionerna för just din produkt.

Vilken är den bästa rengöringsbalmen?

Som med all hudvård är det bra att välja en produkt som passar din hudtyp. Olika rengöringsprodukter har varierande egenskaper. Förutom att den rengör kan en cleansing balm även verka återfuktande, lugnande och skyddande.

Filtrera produkter

Visar 14 produkter

Marja Entrich Facial Cleansing Cream

Rengöringskräm

Pris online299 kr

Visar 14 av 14