Helhetshälsa ZinkStatus Vegansk

Flytande, 250 ml

Pris online139 krI apotek: 170 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

ZinkStatus är ett flytande zinktillskott som även kan användas för att utvärdera zinknivån i kroppen.

- Flytande zinktillskott och zinktest i ett!

- Ger dagsbehovet av Zink

- Utan onödiga tillsatser; innehåller bara zink och vatten

- Svensktillverkad

- Vegancertifierad

Gör såhär:Lösningen hålls kvar i munnen i 20 sekunder och beroende på hur mycket smak du känner kan du uppskatta dina zinknivåer. Lösningen kan sedan sväljas och ger då det rekommenderade dagsbehovet av zink.

Behöver du zinktillskott?Om ZinkStatus smakar som vatten, svagt metalliskt eller svagt sötaktigt när du håller lösningen i munnen 20 sekunder har du sannolikt låg zinknivå och kan med fördel använda zinktillskott.Om du snabbt får en kraftigt sträv känsla i munnen av ZinkStatus har du sannolikt en bra zinknivå och behöver troligtvis inte zinktillskott.Testet är inte vetenskapligt bekräftad och det kan inte garanteras att det är 100 % rättvisande i varje enskilt fall.

Zink - Funktioner i kroppen: Zink ingår i hundratals enzymer i kroppen. Det har betydelse för en rad hälsofunktioner, exempelvis…ImmunfunktionZink bidrar till immunsystemets normala funktion.Matsmältning, näringsupptag och ämnesomsättning. Zink bidrar till normal omsättning av makronäringsämnen (d.v.s. kolhydrater, fett och protein). Hår, hud och naglar Zink bidrar till att bibehålla normalt hår, normal hud och normala naglar.

Benhälsan: Zink bidrar till att bibehålla normal benstomme.

Zink hjälper till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet.

Zink bidrar till normal DNA-syntes. (DNA är arvsmassan i våra kromosomer.)

Ögon och Syn: Zink bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Zink bidrar till att bibehålla normal synförmåga.

Fler hälsofunktioner: Zink bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Zink bidrar till normal syra-bas-balans. Zink bidrar till normal omsättning av vitamin A.

TipsOm ZinkStatus endast smakar som vatten kan det ta flera månader att få upp zinknivån. Det är då mer ekonomiskt att använda ZinkOptimal i kapsel som dagligt tillskott. ZinkStatus fortsätter du att ta då och då för att se hur zinknivån förändras.

Förvaring: Svalt efter öppnandet. Oåtkomligt för små barn.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Jämförpris 0,68 kr/ML

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 139 kr

EAN: 07350026470824

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar