Helhetshälsa ZinkOptimal

Kapslar, 100 st

Pris online129 krI apotek: 157 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

ZinkOptimal innehåller organiskt bundet zink med hög biotillgänglighet.

- Innehåller enbart kelaterad zink

- Svensktillverkad

- Vegansk

- Utan onödiga tillsatserZink har många funktioner i kroppen, bland annat bidrar det till immunsystemets normala funktion samt till normal kognitiv funktion (det vill säga hjärnans mentala funktioner som tänkande och minne). Zink bidrar också till att bibehålla normalt hår, normal hud och normala naglar.

Funktioner i kroppen: Zink ingår i hundratals enzymer i kroppen. Det har betydelse för en rad hälsofunktioner, exempelvis…Matsmältning, näringsupptag och ämnesomsättning.

Zink bidrar till normal omsättning av makronäringsämnen (d.v.s. kolhydrater, fett och protein).

Hår, hud och naglar: Zink bidrar till att bibehålla normalt hår, normal hud och normala naglar.Benhälsan: Zink bidrar till att bibehålla normal benstomme.

Zink hjälper till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet.Zink bidrar till normal DNA-syntes. (DNA är arvsmassan i våra kromosomer.)

Ögon och Syn: Zink bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Zink bidrar till att bibehålla normal synförmåga.

Fler funktioner i kroppen:Antioxidant: Zink bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Syra-bas: Zink bidrar till normal syra-bas-balans.

För utnyttjandet av karoten/A-vitamin: Zink bidrar till normal omsättning av vitamin A. Behöver du zinktillskott?Testa med Helhetshälsa ZinkStatus!

Förvaring: Torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för små barn. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Jämförpris 1,45 kr/ST

EAN: 07350026472583

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar

Kronans Apotek Paddelborste

Hårborste 1 st

Pris online45 kr