Helhetshälsa VitaminOptimal

Kapslar, 100 st

Pris online209 krI apotek: 242 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

VitaminOptimal (Tidigare Helavit) är för dig som behöver mer vitaminer än ett kombinerat vitamineraltillskott ger.

-Multivitamin med alla vitaminer

-I en kapsel får du dagsintaget av B-vitaminerna för att bibehålla en god energiomsättning och motverka trötthet och utmattning.

-Innehåller även mineralet jod för normal sköldkörtelfunktion

-Med whole food nyponpulver

-Särskilt bra för dig som tränar hårt eller äter låg andel frukt och grönt.

-Svensktillverkad utan onödiga tillsatser

-Vegancertifierad

Hälsoeffekter: Vitaminer har många hälsoeffekter. Ofta samverkar de med varandra. Här är några exempel: Vitamin C, niacin (B3), pantotensyra (B5), riboflavin (B2), B12, B6 och folsyra bidrar till att minska trötthet och utmattning. C- och D-vitamin samt B12-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion. Vissa vitaminer samverkar med jod. Jod, niacin (B3) och C-vitamin bidrar till normal energiomsättning, Jod och biotin bidrar till att bibehålla normal hud. VitaminOptimal innehåller ekologiska solmogna nypon (Rosa Canina). Nyponen är whole food (skal och kärnor) men före malningen avlägsnas håren från kärnorna.

Bra för sköldkörteln: Jod bidrar till normal produktion av sköldkörtelhormoner och till normal sköldkörtelfunktion. VitaminOptimal innehåller jod, eftersom det är ett näringsämne som hälsomedvetna ofta får för lite av (den främsta jodkällan i kosten är berikat salt).

Tips: Kombinera gärna VitaminOptimal med Helhetshälsa MineralOptimal multimineral. Burkarna räcker lika länge (100 dagar).

Om Helhetshälsa:- Svensk tillverkning i vår egen produktionsanläggning i Östergötland - Ekologiskt certifierad produktion - Utan onödiga tillsatser - Vegetariskt sortiment, över 90% Vegancertifierat.

Förvaring: Torrt, mörkt, svalt och oåtkomligt för små barn.

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.


Jämförpris 2,42 kr/ST

EAN: 07350026473139

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar