Helhetshälsa SelenOptimal

Kapslar, 100 st

Pris online129 krI apotek: 157 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

I Sverige är jordarna selenfattiga, vilket betyder att du som äter mycket närproducerat kan behöva tillskott. Detta gäller även dig som äter mycket vego, eftersom selen främst återfinns i animaliska produkter.

- Bra för dig som främst äter närproducerat eller vego.

- Selen behövs också för normal reproduktionsförmåga då det bidrar till normal spermatogenes och normal sköldkörtelfunktion.

- SelenOptimal innehåller selenmetionin, som är en organisk form, samma form som selen har i livsmedel

- Selen bidrar till immunsystemets normala funktion, till att bibehålla normalt hår och normala naglar och till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

- Svensktillverkad

- Vegancertifierad

Vem behöver selentillskott?De mest selenrika livsmedlen är fisk, inälvsmat, nötter/fröer, mjölk, ost och ägg. Det betyder att du som äter mycket vego kan behöva tillskott av selen.Svenska jordar är selenfattiga. Det betyder att du som äter mycket närproducerat kan behöva selentillskott. Selen är bra för…  Selen bidrar till att bibehålla normalt hår och normala naglar. Selen bidrar till immunsystemets normala funktion. Selen bidrar till normal sköldkörtelfunktion. Selen bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Förvaring: Torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för små barn.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Jämförpris 1,45 kr/ST

EAN: 07350026471166

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar