Helhetshälsa Q-10

Kapslar, 100 st

245:-

Ord. butikspris 288:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från HelhetshälsaAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll per kapsel och per 2 kapslar: Q-10, 50 mg, 100 mg.

Q10 är ett co-enzym som bildas naturligt i kroppen, mest finns i vårt hjärta- Naturlig, framställd genom fermentering i låg temperatur- I bioidentisk form, enbart naturliga isomerer- Svensktillverkat- Vegancertifierad- Utan fett för att undvika tillsatser, ta istället Q-10 till måltidStudie- minskad mängd rynkor och fastare hudTillskott av Q10 ger minskade rynkor, fastare och mjukare hud samt bidrar till att hudens viskoelasticitet bibehålls vintertid (då den annars minskar till följd av kyla och torr luft). Effekten gäller friska personer och märks efter 12 veckor, vid ett dagligt intag av 50-150 mg Q 10. Den högre dosen är effektivare mot rynkor men även 50 mg per dag ger synbart resultat.

Förvaring: Torrt, mörkt, svalt och oåtkomligt för små barn.

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Jämförpris 2:88/ST

EAN: 07350026470541

Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), Q-10. Vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa.

Dosering: 1-2 kapslar/dag till måltid. Överskrid inte rekommenderad dos. Vid behov kan kapseln dras isär och innehållet strös i mat. Förvaring: Torrt, mörkt, svalt och oåtkomligt för små barn. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil.