Helhetshälsa Probioplex

Kapslar, 90 st

Pris online199 krI apotek: 239 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Visste du att alla olika mjölksyrabakteriestammar fungerar olika och att din kropp reagerar olika på dem? Probioplex® har med framgång funnits på marknaden i 20 år och är med sin unika formula anpassad för att fungera för en bred målgrupp.

- Probioplex® ger en unik kombination av 5 livskraftiga bakteriestammar och mikroinkapslade mjölksyrabakterier, det gör att 2 miljarder bakterier/kapsel har varit vårt val av formula i 20 år!

- 1 kapsel motsvarar mjölksyrabakteriemängden från 2 liter yoghurt

- Endast 1 kapsel om dagen behövs, vilket gör att Probioplex räcker i 3 månader (5 månader för 150 kaps)

- Innehåller bl.a. Lactobaciller och Bifidobakterier

- Kapseln kan öppnas om du vill ha en mindre mängd eller har svårt att svälja kapslar

- Garanterat 2 miljarder överlevande mjölksyrabakterier/kapsel även efter 2 år. Bakterierna i Probioplex® är mycket livskraftiga. De överlever passagen genom den sura magsäcken och kan föröka sig i tunn- och tjocktarm. När bakterierna kommer ner i tarmen börjar de föröka sig. Varje bakterie ger då upphov till en hel koloni av nya, aktiva mjölksyrabakterier. Bakteriernas överlevnad blir allra bäst om de tas i samband med måltid.

Jämförpris 2,66 kr/ST

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 199 kr

EAN: 07350026470466

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar