Helhetshälsa Magnesium CMD

Flytande, 60 ml

Pris online129 krI apotek: 149 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Magnesium CMD är ett flytande magnesiumtillskott som även innehåller spårämnen. Magnesiumet och alla de övriga mineralerna är i jonform och har utvunnits genom soltorkning av det mineralrika vattnet i Utah Salt Lake.

-Kan användes utvärtes och invärtes

-Magnesium i lättupptaglig jonform

-110 mg magnesium/kryddmått/ml

-VegancertifieradAnvändning in- och utvärtes

Dagligt magnesiumtillskott: i ett glas vatten eller juice.

Vätskeersättning: Droppa i dryck vid hög värme, långa träningspass och långlopp.Efter träning: Smörj in huden över de muskler du har använt

Före sänggående: Smörj in nacke och axlarHand- och Fotbad: 1-2 tsk i badvattnet, som ska vara varmt men inte för hett. Efter badet, skölj av med ljummet vatten och handdukstorka.

Återmineralisering av dricksvatten som renats med omvänd osmos, avjonisering eller destillering. 1 ml återmineraliserar cirka 2 liter renat vatten.

När på dygnet?Helhetshälsas Magnesium CMD kan tas när du vill på dygnet. Det fungerar lika bra på morgonen före träningspasset som på kvällen innan du ska sova.

Magnesium CMD är ett flytande magnesiumtillskott som framställs genom soltorkning av det mineralrika innanhavsvattnet i Utah Salt Lake. Det tar upp till två år att uppnå den rätta mineralkoncentrationen. Koncentratet innehåller magnesium samt övriga mineraler och spårämnen som förekommer naturligt i vattnet. Det rör sig om ett 70-tal spårämnen, däribland bor.

Träning: Magnesium bidrar till normal muskelfunktion och normal energiomsättning, samt till att minska trötthet och utmattning. Magnesium bidrar även till elektrolytbalansen och till normal proteinsyntes. (muskler innehåller protein).Slipp kramp, myrkryp och spända musklerMagnesium bidrar till normal muskelfunktion.

Avslappning och sömn: Magnesium bidrar till nervsystemets normala funktion.

Humör och koncentration: Magnesium bidrar till normal psykologisk funktion.

Benstomme och tänder: Magnesium bidrar till att bibehålla en normal benstomme och normala tänder.

För matsmältningen: Magnesium CMD innehåller kloridjoner. Klorid bidrar till normal matsmältning vid produktion av saltsyra i magsäcken.

Förvaring: I rumstemperatur och oåtkomligt för små barn.100 % Veganvänlig: Registrerad av Vegan Society.

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Om Helhetshälsa: - Svensk tillverkning i egen produktionsanläggning i Östergötland - Ekologiskt certifierad produktion - Utan onödiga tillsatser - Vegetariskt sortiment, över 90% Vegancertifierat

Jämförpris 2,48 kr/ML

EAN: 07350026471364

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar

Kronans Apotek Paddelborste

Hårborste 1 st

Pris online45 kr