Helhetshälsa L-Lysin

Kapslar, 100 st

129:-

Ord. butikspris 149:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från HelhetshälsaAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll per kapsel L-Lysin 470 mg. per 2 kapslar L-Lysin 940 mg

L-lysin återfinns i vår kropp i bland annat kollagen som byggsten i brosk, hår, hud och naglar.

- Essentiell aminosyra som inte kan bildas av kroppen, utan måste tillföras med kosten. - L-lysin finns främst i animalier och till viss del i baljväxter- Svensktillverkad- Vegansk- Utan onödiga tillsatserEssentiell aminosyra L-Lysin är en aminosyra - aminosyror är byggstenar som behövs för att tillverka proteiner. Lysin (Lys, K) är en av de tjugo aminosyror som är byggstenar i proteiner. Lysin är en bas, liksom arginin och histidin. Lysin är en essentiell aminosyra, vilket betyder att vi inte kan bilda den själva, utan den måste tillföras med kosten. Livsmedel rika på protein är bra källor till lysin. Det inkluderar bland annat kött, ost, fisk, nötter, ägg, sojabönor och sojaprotein (som tofu), kikärtor och kidneybönor.

Förvaring: Torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för små barn.

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Jämförpris 1:49/ST

EAN: 07350026470701

L-Lysinhydroklorid. Vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa.

Dosering: 1-2 kapslar/dag. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Vid behov kan kapseln dras isär och innehållet tas i mat eller dryck. Förvaring: Torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för små barn. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil.