Helhetshälsa KollagenBoost

Kapslar, 60 st

Pris online269 krI apotek: 316 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

KollagenBoost är ett vegetabiliskt kosttillskott för kollagenproduktionen med bl.a kondroitin.Det är kollagen som gör vår hud jämn, spänstig och slät. KollagenBoost innehåller även hyaluronsyra som återfuktar och ger huden elasticitet.

-Kollagen är den primära byggstenen i vår hud, vår bindväv och våra leder; KollagenBoost ger kollagenets beståndsdel kondroitin, C-vitamin som bidrar till normal kollagenbildning och mangan som bidrar till normalt bildande av bindväv.

-KollagenBoost innehåller även hyaluronsyra, som i kroppen har som uppgift att återfukta och ge elasticitet till huden och fungera som smörjmedel till leder och muskler.

-Vegansk

-Svensktillverkad i Östergötland

Phytodroitin™ är ett växtbaserat alternativ till kondroitin (som är en beståndsdel i kollagen).Kollagen utvinns alltid från djur. Phytodroitin™ utvinns från alger. Phytodroitin™ har utvecklats efter omsorgsfulla studier av strukturen och sammansättningen hos kondroitin. Strukturen är nästan identisk med den hos kondroitin-sulfat från haj och ännu mer lik kondroitin från fågel men framställningen av Phytodroitin™ är helt fri från animalier.Phytodroitin™ innehåller en formula av algextrakt med hög koncentration av specifika muko¬poly¬sacka-rider tillsammans med polysackarider, innefattande glukuronsyra och N-acetylglukosamin.

Hyaluronsyra är ett fuktgivande smörjmedel som finns i leder, hud, lungor och muskler.Helhetshälsa KollagenBoost innehåller HAPLEX®Plus, en vegansk hyaluronsyra. Den framställs genom fermentation. Hyaluronsyran HAPLEX®Plus ökar elasticiteten och återfuktar huden vid en dos på 150 mg per dag.HAPLEX®Plus är ett registrerat varumärke av Bloomage Biotechnology Corp., Ltd.Vad är kollagen?Kollagen är ett elastiskt protein som ger kroppen stadga och struktur. Kollagen finns bland annat i hud, hår, naglar, bindväv, blodkärl, tandkött, skelett och leder. I huden är det kollagenet som gör den jämn, spänstig och slät. Kollagenhalten i kroppen avtar när vi åldras. Minskningen börjar redan i 25-30-årsåldern.

Helhetshälsa KollagenBoost innehåller C-vitamin. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för normala funktioner hos blodkärl, benstomme, tandkött, tänder, hud och brosk.Bindväv - stödjande vävnadBindväv är stödjande vävnad som finns i exempelvis muskler, senor och brosk. Våra leder omges av stödjande, stram bindväv. Bindväven består till stor del av kollagen.

Ett näringsämne som har betydelse för bindväven är mangan: Mangan bidrar till normalt bildande av bindväv. Helhetshälsa KollagenBoost innehåller mangan.

Förvaring: Torrt, svalt och oåtkomligt för små barn.

Jämförpris 5,27 kr/ST

EAN: 07350026473290

Populärt just nu

Bronza Glow Drops

30 ML

Pris online369 kr

Våra egna vardagshjältar