Helhetshälsa K2-vitamin

Kapslar, 60 st

167:-

Ord. butikspris 190:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från HelhetshälsaAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll per kapsel % av Dagligt referensintag, DRI K2-vitamin 100 µg 133 %

Vegetabiliskt K2-vitamin i aktiv form av Menakinon 7. - Det fettlösliga K-vitaminet bidrar till att bibehålla normal benstomme, samt till normal blodkoagulation. - K2 är en naturlig form av K-vitamin. - Helhetshälsas K2-Vitamin är vegetabiliskt och har formen Menakinon 7. - K2-vitamin återfinns normalt sett främst i animaliska livsmedel, och K1-vitamin i vegetabiliska.- Fri från soja- Svensktillverkad- Vegansk HälsoeffekterFör benstommenTar du D-vitamin för benstommen? Kombinera gärna med Helhetshälsa K2-vitamin!K-vitamin bidrar till att bibehålla normal benstomme.K2-vitaminet har betydelse för kalciumets transport in i benstommen, genom att aktivera det kalciumbindande proteinet osteokalcin. För blodetK-vitamin bidrar till att bibehålla normal blodkoagulation.

Förvaring: Torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för små barn. Skyddas mot ljus.

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Jämförpris 3:17/ST

EAN: 07350026471418

Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), menakinon 7 (K2-vitamin med majsstärkelse). Vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa.

Dosering: 1 kapsel per dag till måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Vid behov kan kapseln dras isär och innehållet strös i mat eller dryck. Personer som använder blodförtunnande medel bör rådgöra med läkare innan de börjar med K-vitamin. Förvaring: Torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för små barn. Skyddas mot ljus. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil.