Helhetshälsa B12-vitamin Metylkobalamin

Kapslar, 90 st

Pris online163 krI apotek: 187 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Ett tillskott om 500 µg B12-vitamin/kapsel i den biologiskt aktiva formen metylkobalamin

- B12-vitamin i formen metylkobalamin som inte behöver omvandlas i kroppen

- Vitamin B12 bidrar till normal psykologisk funktion (som t ex humör, inlärningsförmåga och minne), samt till normal bildning av röda blodkroppar.

- Vegancertifierad

- Svensktillverkad av Helhetshälsa i Östergötland

Varför så mycket? Halten av Helhetshälsas B12-vitamin är anpassad för att tillgodose behovet hos så många som möjligt. Du som önskar ett B12-tillskott med lägre halt, välj Helhetshälsa B12-vitamin Spray.

Hälsoeffekter För ork och energi

Vitamin B12 bidrar till normal energiomsättning och till att minska trötthet och utmattning. Vitamin B12 bidrar till normal funktion hos nervsystemet (som att behålla normal känsel och balans och normalt lukt- och smaksinne). Vitamin B12 bidrar till normal psykologisk funktion (som t ex normala känslor, inlärningsförmåga och minne). Vitamin B12 bidrar till normal bildning av röda blodkroppar (dessa transporterar syre i kroppen). Vitamin B12 bidrar till att immunsystemet fungerar normalt. Vitamin B12 bidrar till normal homocysteinomsättning (det vill säga omvandling av homocystein så att halten håller sig på en normal nivå).

Förvaring: Torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för små barn.

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Jämförpris 2,08 kr/ST

EAN: 07350026472835

Populärt just nu

Nyhet

Decubal Hydrating Body Spray 200 ml

200 ml

Pris online149 kr

Våra egna vardagshjältar