Helhetshälsa B-vitaminkomplex

Kapslar, 200 st

265:-

Ord. butikspris 307:-

Fri frakt
Finns i webblager.
Fler produkter från HelhetshälsaAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Vitamininnehåll per kapsel % av DRI*

Tiamin 2,5 mg 227 %

Riboflavin 5 mg 357 %

Niacin 50 mg 312 %

Pantotensyra (B5) 12 mg 200 %

Vitamin B6 5 mg 357 %

Folsyra 300g 150 %

Vitamin B12 15g 600 %

Biotin 50g 100 %

Inositol 10 mg

Kolin 20 mg

* DRI = Dagligt referensintag.


Helhetshälsas B-vitaminkomplex räcker för att bibehålla normal energiomsättning, hår, hud och slemhinnor i hela 6 månader!

- Jästfri- Innehåller balanserade mängder av de olika B-vitaminerna. - B-vitaminer deltar i många processer i ämnesomsättningen. Ofta samverkar flera av dem. Därför är det bra att ta alla B-vitaminer tillsammans, som i Helhetshälsa B-vitaminkomplex.- Vegancertifierad- SvensktillverkadOm Helhetshälsa:- Svensk tillverkning i vår egen produktionsanläggning i Östergötland- Ekologiskt certifierad produktion- Utan onödiga tillsatser- Vegetariskt sortiment, över 90% Vegancertifierat

B-vitaminernas hälsofunktioner: B-vitaminkomplex innehåller biotin som bidrar till att bibehålla normal hud, normalt hår och normala slemhinnor. Även niacin och riboflavin bidrar till normala slemhinnor och normal hud.

Energiomsättning betyder till exempel fettförbränning och kroppstemperatur men även ork och energinivå (både fysiskt och mentalt). B-vitaminerna Tiamin, Riboflavin, Niacin, Pantotensyra, B6, B12 och Biotin bidrar till normal energiomsättning.

B-vitaminkomplex innehåller vitamin B1 Tiamin, som bidrar till normal hjärtfunktion. Riboflavin bidrar till att bibehålla normala röda blodkroppar och Vitamin B6 bidrar till normal bildning av röda blodkroppar.

Vitamin B6 bidrar till att reglera hormonaktiviteten. Vitamin B5 (Pantotensyra) bidrar till normal syntes och omsättning av steroidhormoner (dvs stress- och könshormoner).

Vitamin B5, pantotensyra bidrar till normal syntes och omsättning av vitamin D. Det betyder att dessa B-vitaminer hjälper till när D-vitamin bildas och används av kroppen. Skyddar cellernaB2 Riboflavin bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Förvaring: Torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för små barn.

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil."

Jämförpris 1:54/ST

EAN: 07350026472729