Helhetshälsa B-vitaminkomplex

Kapslar, 100 st

Pris online159 krI apotek: 187 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Helhetshälsas B-vitaminkomplex innehåller alla åtta B-vitaminerna, samt inositol och kolin.

- Jästfri

- Innehåller balanserade mängder av de olika B-vitaminerna.

- B-vitaminer deltar i många processer i ämnesomsättningen. Ofta samverkar flera av dem. Därför är det bra att ta alla B-vitaminer tillsammans, som i Helhetshälsa B-vitaminkomplex.

- Vegancertifierad

- Svensktillverkad

Om Helhetshälsa:- Svensk tillverkning i vår egen produktionsanläggning i Östergötland - Ekologiskt certifierad produktion - Utan onödiga tillsatser - Vegetariskt sortiment, över 90% Vegancertifierat.

Folsyra, Riboflavin, Niacin, Pantotensyra, B6 och B12 bidrar till att minska trötthet och utmattning. Hud, hår och slemhinnor B-vitaminkomplex innehåller biotin som bidrar till att bibehålla normal hud, normalt hår och normala slemhinnor. För blodvärdet B12-vitamin bidrar till normal bildning av röda blodkroppar. Folsyra, bidrar till normal blodbildning.

Graviditet: Folsyra bidrar till vävnadstillväxt hos gravida. B12 har en roll i celldelningsprocessen (när fostret växer).

För minnet och humöret: Folsyra och B12-vitamin bidrar till normal psykologisk funktion (som känslor, minne och humör).

Immunfunktionen: Folsyra, B6 och B12 bidrar till att immunsystemet fungerar normalt.

Energiomsättningen: Energiomsättning betyder till exempel fettförbränning och kroppstemperatur men även ork och energinivå (både fysiskt och mentalt). B-vitaminerna Tiamin, Riboflavin, Niacin, Pantotensyra, B6, B12 och Biotin bidrar till normal energiomsättning.

För hjärtat: B-vitaminkomplex innehåller vitamin B1 Tiamin, som bidrar till normal hjärtfunktion.

Hormonbalansen: Vitamin B6 bidrar till att reglera hormonaktiviteten. Vitamin B5 (Pantotensyra) bidrar till normal syntes och omsättning av steroidhormoner (dvs stress- och könshormoner).

Koncentration och minne: Vitamin B5, pantotensyra bidrar till normal mental prestationsförmåga.

När du solar bildas D-vitamin i din hud. Vitamin B5, pantotensyra bidrar till normal syntes och omsättning av vitamin D. Det betyder att dessa B-vitaminer hjälper till när D-vitamin bildas och används av kroppen.

B2 Riboflavin bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

För synen: Vitamin B2 Riboflavin bidrar till normal synförmåga.

Nervsystemet: B-vitaminkomplex innehåller Biotin, Niacin, Riboflavin, Tiamin, B6 och B12 som bidrar till nervsystemets normala funktion.

Förvaring: Torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för små barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Jämförpris 1,79 kr/ST

EAN: 07350026471241

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar