Helhetshälsa AlgOmega3

Kapslar, 60 st

Pris online249 krI apotek: 291 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Originalet på svenska marknaden - Marknadsledande i över tio år!

-Dagsdos endast EN kapsel

-En kapsel ger 500 mg algolja/kapsel, två kapslar ger 1000 mg algolja, varav 500 mg omega-3, DHA/EPA-Passar dig som inte äter fisk 3 ggr/vecka, där kosten täcker dagsbehovet.

-Kan användas under graviditet och amning samt av barn.

-Garanterat ren från miljögifter, skonar fiskbeståndet och minskar användandet av naturens resurser.

DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och normal synförmåga. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA. AlgOmega3 ger en högre ratio av fettsyran DHA kontra EPA till skillnad från fiskolja, det ger en fördel för hjärnans normala funktion. Helhetshälsa AlgOmega3 är registrerad av Vegan Society och kan användas även av vegetarianer och strikta veganer. Antioxidationsmedlen skyddar oljanDHA och EPA är fleromättade fetter, vilket innebär att de lätt härsknar. För att skydda den känsliga oljan tillsätts fettlösligt C-vitamin (askorbylpalmitat*), E-vitamin (tokoferoler) och rosmarinextrakt. *Askorbylpalmitatet framställs från askorbinsyra och en fettsyra. Fettsyran är vegetabilisk och godkänd av Vegan Society.

Jämförpris 4,85 kr/ST

EAN: 07350026471326

Populärt just nu

Nyhet

Decubal Hydrating Body Spray 200 ml

200 ml

Pris online149 kr

Våra egna vardagshjältar