Balsamspray

När håret är nytvättat eller bara lite trassligt, är balsamspray en bra produkt. En balsamspray hjälper till att reda ut eventuella tovor och mjukgör håret så att det blir lättare att kamma eller borsta. Produkten gör sig bäst i fuktigt hår och går att kombinera med andra stylingprodukter. Här hittar du balsamspray för barn och vuxna från varumärken som Kolai, Björk och Briogeo.

Läs mer

Varför ska jag använda en balsamspray?

Balsamspray har flera positiva egenskaper. En balsamspray kan bland annat:

  • Reda ut trassligt hår
  • Göra håret lättare att borsta eller kamma
  • Återfukta och mjukgöra torrt hår
  • Minska frissighet i håret

När i min hårvårdsrutin ska jag använda balsamspray?

En balsamspray gör sig bäst i fuktigt hår, efter att du tvättat det med schampo. Ibland räcker det med balsamspray istället för vanligt balsam, men det går även bra att använda båda två. Om det är en dag då du inte tvättat ditt hår kan en balsamspray även användas för att återfukta och reda ut håret när du ska borsta eller kamma det.

Balsamspray för barn

Att borsta eller kamma håret på barn är inte alltid det lättaste. En balsamspray är enkel att applicera jämnt över hela håret och hjälper till att reda ut trassel. Sprayen gör håret mjukare och enklare att borsta igenom. En balsamspray för barn har även egenskaper som vårdar, mjukgör och är speciellt anpassade för barns känsliga hårbotten.

Filtrera produkter

Visar 5 produkter