Hårkontroll Boost

Tablett, 60 st

20%

279:20

Kampanj

Gäller t.o.m. 22 februari

Ord. butikspris 349:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från HårkontrollFler produkter inom kampanjen
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Ger håret en extra boost under perioder då extra näring kan behövas. Komplement till kosttillskottet Hårkontroll.

Hårkontroll Boost är sammansatt av viktiga näringsämnen för hår, hud och naglar. Innehåller biotin som bidrar till att bevara normalt hår, zink och selen som bidrar till att bevara normalt hår och normala naglar, och koppar som bidrar till att bevara hårets normala pigmentering. Detta tillsammans med andra vitaminer och mineraler och det patenterade keratinet Cynatine HNS.

Jämförpris 5:82/ST

EAN: 07393471800600

Keratin (Cynatine®HNS), fyllnadsmedel/fyldemiddel (mikrokristallin cellulosa, E468), ytbehandlingsmedel/overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa, glycerin/glycerol), zink/sink (zinkoxid), niacin (nikotinamid), pantotensyra (kalcium-D-pantotenat), koppar/kobber (kopparsulfat), klumpförebyggande medel/antiklumpningsmiddel (kiseldioxid/silisiumdioxid), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), biotin (D-biotin).

Två tabletter per dag i samband med måltid. Rekommenderad dagsdos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.