GeloRevoice Körsbär-Mentol

Sugtablett, 20 st

75:-

Ord. butikspris 103:-

Fler produkter från GeloRevoiceFinns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Sugtablett med hyaluronsyra som lindrar torra och irriterade slemhinnor i halsen. Lindrar vid t.ex. klåda, svårighet att svälja, rethosta/torrhosta och heshet.
Lindring och skydd för mun- och svalgslemhinnan.Produktfakta: Sugtablett mot torra slemhinnor i halsen. Innehåller hyaluronsyra.Vid besvär som: Torrhet och irritation i halsen, Heshet, Rethosta/torrhosta, Klåda i halsen, Svårighet att svälja och halssmärtor.Produktegenskaper:När GeloRevoice löses upp i munnen bildas en fuktigvande skyddsfilm/hinna innehållande hyaluronsyra. Skyddsfilmen fäster väl till slemhinnorna och belägger de irriterade områdena i mun och svalg under lång tid. Mineraler och en lätt bruseffekt stimulerar ett ökat salivflöde. Skyddsfilmen ger symtomlindring och hjälper till att läka det utsatta området - det irriterade området är skyddat och får tid att återbildas. Mun och svalgslemhinnan kan irriteras av flera olika orsaker, bland annat: Överansträngning av rösten, Pollenallergi (hösnuva), Nedsatt andning genomnäsan (t ex på grund av förkylning), Torr luft på grund av uppvärmnings- eller luftkonditioneringssystem och Rökning.

Jämförspris 5:15/ST

EAN: 4029125105366

Hyaluronsyra (Natriumhyaluronat). Främjar sårläkning, binder fukt, mycket bra vidhäftningsförmåga till slemhinnor. Xantan och Karbomer används som förtjockningsmedel. Salivökande ingredienser är Citronsyra, Natriumhydrogenkarbonat och Kaliummonohydrogenfosfat.Följande ingredienser ingår som hjälpämne: Mannitol, Xylitol, Makrogol, Aspartam, Aromer (Körsbär, mentol) Zinkstearat och Kiseloxid.
Sug långsamt på GeloRevoice tills den har lösts upp sig fullständigt, så att allt hydrogelkomplex hinner bildas och kan fördela sig i mun och svalg.

Upptäck flera produkter inom

Förkylning och feberOnt i halsenProdukter
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar