Florealis Smaronia

Vaginal gel vid torra slemhinnor. 5 ml. 7 st

199:-

Ord. butikspris 249:-

Tillfälligt slut. Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta en liknande vara.
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Aktuella erbjudanden
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Smaronia är en effektiv lokalbehandling vid torra och sköra slemhinnor i slidan, symtom ofta relaterade till klimakteriet. En naturlig behandling utan tillsatta hormoner som bidrar till minskad vaginal torrhet, reducerar smärta vid samlag samt återställer den vaginala fuktbalansen. Smaronia består av ett unikt komplex (SIAB) som bildar en skyddande barriär vilken bevarar fuktbalansen, bidrar till att reparera små sprickor samt skyddar mot irriterande ämnen. Smaronia innehåller bland annat hyaluronsyra och naturligt extrakt av rödklöver, som ger näring, lugnar, smörjer och återfuktar samt bidrar till att förbättra slemhinnans elasticitet och fysiologiska egenskaper. Går utmärkt att använda i kombination med andra produkter och läkemedel. Tuber för lätt och hygienisk användning. Veganvänlig.

Jämförpris 35:57/ST

EAN: 05694230254040

SIAB (silicondioxidmikrokristaller med kovalent bundna silverjoner), hyaluronsyra, extrakt av rödklöver. Inget systemiskt upptage.

En gång per dag i 7 dagar. Vid svår atrofi, upp till 21 dagar. För att upprätthålla resultaten applicera sedan var tredje dag eller vid behov. Kan användas under amning, men försiktighet ska tas vid graviditet då det är en gel för vaginal användning. För kvinnnor över 18 år.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar