Florealis Rosonia

Behandling av obehag i underlivet. 50 ml

159:-

Ord. butikspris 189:-

Info

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Fri frakt

Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Rosonia är ett mjukt skum för behandling av obehag i underlivets yttre delar. Det är ett naturligt och hormonfritt skum som snabbt lindrar irritation såsom sveda och klåda samt underlättar läkning av små sprickor och sår i underlivet. Rosonia består av ett unikt komplex (TIAB) som bildar en barriär vilken skyddar vävnaden i underlivet, förhindrar att infektion sprids samt skapar bästa förutsättningar för självläkning. Rosonia innehåller bland annat hyaluronsyra som återfuktar och mjukgör samt Rödmalva, ett naturligt extrakt rikt på vitaminer och mineraler som bidrar till stärk och frisk vävnad med ökad elasticitet. Rosonia är godkänd som behandling vid obehag i underlivet och som tilläggsbehandling vid vulvovaginit (infektioner orsakade av bakterier, svamp och virus) samt för att förebygga milda infektioner. Det är ett lättapplicerad gynekologiskt skum, anpassat för det känsliga området kring vulvan i underlivet. Rosonia är säker att använda under graviditet och amning. Veganvänligt.

Jämförspris 3:78/ST

EAN: 05694230254064

Info

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

TIAB (titaniumdioxidmikrokristaller med kovalent bundna silverjoner), hyaluronsyra, extrakt av rödmalva. Inget systemiskt upptag.
En eller flera gånger om dagen. Tryck ut en liten klick skum i handen och applicera ett tunt lager på den drabbade delen av vulvan och massera lätt tills den torkat. Ska inte tvättas bort. För kvinnor över 18 år. Kan användas under graviditet och amning.

Upptäck flera produkter inom

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar

  Laddar