Dynamic Code Nagelsvamp

Test med självprovtagning, 1 st

15%

254:15

Kampanj

Gäller t.o.m. 23 november

Ord. webbpris 299:-

Ord. butikspris 399:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från Dynamic CodeFler produkter inom kampanjen
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Förändringar av naglar behöver inte vara nagelsvamp. Det är därför bra att testa sig för nagelsvamp innan en behandling påbörjas. Har du förtjockade och missfärgade naglar eller naglar som smular sönder, då kan det vara nagelsvamp. Nagelsvamp är vanligt och förekommer hos ca 10 % av den vuxna befolkningen i Sverige. Med Dynamic Codes DNA-test får du snabbt svar om du har nagelsvamp innan du påbörjar en behandling. 1. Du tar provet själv. 2. Du tar provet genom att klippa av en bit av nageln med en nagelsax eller försiktigt skrapa med nagelsaxen på det angripna området. 3. Allt du behöver för att ta provet och skicka tillbaka det finns i förpackningen. 4. Du får ett utförligt svar på vår webb. Vid behov hjälper vi dig vidare till vårdgivning. Du ska inte ta provet under pågående behandling för svamp och som tidigast fyra veckor efter avslutad behandling.Det här är en medicinteknisk produkt för in vitro diagnostik.Detta test är ackrediterat av Swedac enligt standarden ISO 17025.Rekommend

Jämförpris 399:-/ST

EAN: 07350038490544

Buccalprovpinne, bipacksedel

Hur går det till? Följ instruktionerna i testpaketet. Du tar provet genom att klippa av en bit av nageln med en nagelsax eller försiktigt skrapa med nagelsaxen på det angripna området. Spara den personliga analyskoden och skicka tillbaka provet till Dynamic Code i testförpackningen. Provet analyseras sedan i Dynamic Codes kvalitetssäkrade laboratorium. På dynamiccode.se hämtar du sedan ditt testsvar genom att uppge din personliga analyskod. När du har fått ditt resultat kan du vid behov, via en länk, klicka dig vidare till en digital vårdgivare för rådgivning och/eller behandling. Du ska inte ta provet under pågående behandling för svamp och som tidigast fyra veckor efter avslutad behandling.