20%

Biomedica Stora Hårkuren

300 tabletter

111:20

Kampanj

Gäller t.o.m. 17 augusti

Ord. webbpris 139:-

Ord. butikspris 219:-

Info

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Fri frakt

Stora Hårkuren ett av marknadens mest kraftfulla kosttillskott för hår, hud och naglar! Stora hårkuren är ett svensktillverkat kosttillskott med ingredienser som är dokumenterat viktiga för håret. Stora Hårkuren är ett kosttillskott för håret som innehåller bland annat biotin och zink som bidrar till ett friskt och starkt hår, kisel som bidrar till att bilda nya hårceller. Dessutom innehåller det pantotensyra som hjälper till att stimulera hårväxt genom att stödja det naturliga keratinet i ditt hår. Samt Folsyra som effektivt stöder celldelning så hårsäckar producerar friskt hår.  

Jämförpris 0:73/ST

EAN: 07350014005700

Info

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Fyllnadsmedel (dikalciumfosfat, mikrokristallinisk cellulosa), kiselsyra, vitamin c, niacin, åkerfräkenextrakt, PABA (paraaminobensoesyra), zinksulfat, dl-metionin, lysinhydroklorid, kelp, brännässlaextrakt, propolisextrakt, fyllnadsmedel (fettsyror), järnfumarat, fyllnadsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, karboxymetylcellulosa), pantotensyra, biotin, vitamin A.

Dosering: (300 tabletter/burk) 3 tabletter/dag
- Kvinnor i alla åldrar 
- De som periodvis tappar hår
- Tunt och skört hår
- Vegetarianer (innehåller Propolis som är bikitt)