Biomedica Stora Hårkuren

300 tabletter

20%

111:20

Kampanj

Gäller t.o.m. 19 oktober

Ord. webbpris 139:-

Ord. butikspris 219:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från BioMedicaFler produkter inom kampanjen
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Stora Hårkuren ett av marknadens mest kraftfulla kosttillskott för hår, hud och naglar! Stora hårkuren är ett svensktillverkat kosttillskott med ingredienser som är dokumenterat viktiga för håret. Stora Hårkuren är ett kosttillskott för håret som innehåller bland annat biotin och zink som bidrar till ett friskt och starkt hår, kisel som bidrar till att bilda nya hårceller. Dessutom innehåller det pantotensyra som hjälper till att stimulera hårväxt genom att stödja det naturliga keratinet i ditt hår. Samt Folsyra som effektivt stöder celldelning så hårsäckar producerar friskt hår.  

Jämförpris 0:73/ST

EAN: 07350014005700

<p>Fyllnadsmedel (dikalciumfosfat, mikrokristallinisk cellulosa), kiselsyra, vitamin c, niacin, &aring;kerfr&auml;kenextrakt, PABA (paraaminobensoesyra), zinksulfat, dl-metionin, lysinhydroklorid, kelp, br&auml;nn&auml;sslaextrakt, propolisextrakt, fyllnadsmedel (fettsyror), j&auml;rnfumarat, fyllnadsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, karboxymetylcellulosa), pantotensyra, biotin, vitamin A.</p>

Dosering: (300 tabletter/burk) 3 tabletter/dag
- Kvinnor i alla åldrar 
- De som periodvis tappar hår
- Tunt och skört hår
- Vegetarianer (innehåller Propolis som är bikitt)