Bepanthen Kräm

Kräm för torr och irriterad hud, 30 g

20%

45:60

Kampanj

Gäller t.o.m. 22 februari

Ord. webbpris 57:-

Ord. butikspris 71:90

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från BepanthenFler produkter inom kampanjen
Bepanthen® Kräm 30g är en mjukgörande och vårdande kräm för dig med torr, narig eller lättirriterad hud. Krämen innehåller dexpantenol som i huden omvandlas till vitamin B5 (pantotensyra). Pantotensyran stabiliserar den naturliga hudbarriären och hjälper hudens naturliga återuppbyggnad.

Bepanthen Kräm är lätt att applicera, tas upp snabbt i huden. Den är återfuktande för hela koppen och ansiktet för hela familjen. Bepanthen Kräm kan även användas på hud som blivit irriterad efter solexponering. Bepanthen Kräm är oparfymerad och innehåller inga färgämnen. Krämen passar både till spädbarn, barn och vuxna och kan användas på både ansikte och kropp. Stryk på ett tunt lager en eller flera gånger om dagen.

Jämförpris 2:40/G

EAN: 05705728074306

Aqua, Panthenol (Dexpanthenol), Isopropyl Myristate, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Propylene Glykol, Lanolin, Potassium Cetyl Phosphate, Phenoxyethanol, Pantolactone, Potassium Hydroxide.

För spädbarn, barn eller vuxna med torr, och lätt irriterad hud t.ex. på ansiktet, lättirriterad hud efter solexponering.