Babyvakt

När det kommer till ditt barns säkerhet och välbefinnande är en babyvakt eller babymonitor ett användbart hjälpmedel. Babyvakter är till för föräldrar som vill hålla lite extra koll på barnet när de sover eller leker i ett annat rum. Vi erbjuder ett noggrant utvalt sortiment av babyvakter som kombinerar avancerad teknik med användarvänlig design för att ge dig lugn och trygghet i vardagen. Här hittar du olika typer av babyvakt med kamera, babymonitorer och babylarm.

Läs mer

Olika typer av babyvakter

Det finns många olika typer av babyvakter på marknaden, och det kan vara utmanande att veta vilken som passar bäst för just dig och ditt barns behov. Det finns babyvakter i några olika huvudkategorier: ljudbaserade babyvakter som överför ljud från barnets rum, videobabyvakter som även ger videoövervakning samt mer avancerade modeller som även inkluderar funktioner för rörelse- och andningsövervakning. Här går vi igenom de olika typerna.

Babymonitor med ljudövervakning

En grundläggande babyvakt fokuserar på ljudövervakning. Den består av en sändare placerad nära barnet och en mottagare som du har med dig. Dessa enheter är effektiva för att höra när ditt barn gråter eller låter, och de är ofta ett mer ekonomiskt alternativ.

Babyvakt med kamera

Videobabyvakter har även visuell övervakning. Med en liten kamera som sändare och en skärm som mottagare, kan du inte både höra och se ditt barn. Denna typ av babyvakt är idealisk för föräldrar som vill ha en mer detaljerad information om barnets tillstånd och miljö.

Rörelse- och andningsövervakning

För en ännu högre säkerhetsnivå finns det babyvakter som övervakar barnets rörelser och andning. Dessa avancerade enheter kan varna föräldrar om något ovanligt upptäcks, vilket ger en extra trygghetsnivå, särskilt under de första levnadsmånaderna.

Anslutning till smartphone

Vissa babymonitorer erbjuder möjligheten att ansluta till din smartphone. Detta ger dig flexibilitet att ha koll på ditt barn oavsett var du är, så länge du har en internetanslutning. Dessa enheter kan även inkludera extra funktioner som temperaturövervakning och inspelning av ljud och video.

Filtrera produkter

Visar 8 produkter