Woods Copenhagen Nourishing Body Oil

Kroppsolja, 200 ml

En helt naturlig, intensiv återfuktare som omedelbart absorberas i huden och gör den silkeslen och strålande. Denna ekologiska kroppsolja innehåller nordiska oljor och fröextrakt från hjortron och blåbär som återfuktar, lugnar och föryngrar huden. Sammansatt med kraftfulla antioxidantiska egenskaper som skyddar mot fria radikaler och effektivt motverkar tidiga ålderstecken. Produkten är berikad med arktiskt källvatten från norra Grönland – orört av människan, rikt på syre och med lågt mineralinnehåll samt med vattnets förmåga att låta ingredienserna absorberas mer effektivt i huden. För alla hudtyper. BRA ATT VETA: Vår kroppsolja är så ren och enkel i sin sammansättning att den till och med är säker att äta. Den efterliknar de naturliga oljor som huden producerar, vilket gör att den tolereras väl av huden.

Jämförpris 2:54/ML

EAN: 05712350140545

Helianthus Annuus Seed Oil*, Triticum Vulgare Germ Oil**, Rubus Chamaemorus Seed Extract**, Vaccinium Myrtillum Seed Oil*, Glycerin**, Tocopherol**, Aqua**. Økologisk*: 97,36% Naturlig**: 100%

Massera försiktigt in i ren hud. Denna kroppsolja är extremt dryg och lite räcker långt. Appliceras direkt efter dusch medan huden fortfarande är fuktig. Använd morgon och/eller kväll över hela kroppen från halsen och nedåt. Tips: Använd några droppar på fuktigt hår för att släta ut flygiga hårstrån och tämja frissigt hår. Tack vare den höga koncentrationen av vitamin E från hjortron och blåbär får håret både näring och skydd.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar