Wepharm WeMalt Hairball Remedy

Kompletteringsfoder, 50 g

109:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från WepharmAktuella erbjudanden

WeMalt är en mycket smaklig pasta som kan hjälpa till att förebygga uppkomsten av hårbållar hos katter och kattungar. Hårbollar är ett vanligt problem hos våra katter, och kanske särskilt vanligt hos katter med längre päls. När katter slickar sin päls, kan de ackumulera hårbollar i magen. WeMalt är ett välsmakande kompletteringsfoder som kan hjälpa till att förebygga problem med hårbollar. WeMalt har en milt laxerande effekt och är lätt att administrera till din katt - den äts frivilligt av de flesta katter.

Jämförpris 2180:-/KG

EAN: 05600757920658

Sammansättning: Maltkornextrakt, naturliga oljor och fetter (mineraloljor). Tillsatser: Konserveringsmedel (kalciumlaktat, mjölksyra), emulgeringsmedel (akacia gum) och naturliga smakämnen (smakblandning) Näringstillsatser (mg/kg): Vitaminer och provitaminer och kemiskt väldefinierade ämnen med likartade effekter: Vitamin E ( -tokoferolacetat) 10 mg.

WeMalt kan ges direkt i munnen eller för katten att slicka av från ditt finger/matskål. WeMalt doseras genom att en sträng av en viss längd kläms ut från tuben alternativt mäts upp med ett mått av lämplig storlek för att sedan ges i kattens mun. Dosering: För att förebygga hårbollar Kattungar (över 6 månaders ålder): 3-6 mm sträng per vecka. Vuxna katter: 6-13 mm sträng per vecka Använd inte till katter under 6 månaders ålder.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar