MENY

Ställ en fråga – vinn paketet från Emma S.

Ställ en fråga inför Emma Wiklunds livesändning för en chans att vinna ett paket med produkter från Emma S. till ett värde av 1664 kronor.

Emma Wiklund, grundare av varumärket Emma S., livesänder i våra sociala medier. Hon kommer att svara på frågor om hudvård och du har nu chansen att vinna ett stort paket från Emma S. genom att ställa en fråga till henne. Emma kommer att utse vinnaren under livesändingen. Följ oss på Facebook eller Instagram och titta på livesändningen den 10 december klockan 20.00!

Tävlingsregler

  • Tävlingen pågår till den 10 december 2019. Åldersgränsen för att tävla är 18 år. 
  • En vinnare utses av Emma Wiklund som vinner boken ”Tidlös skönhet”, Ageless day cream, Ageless night cream, Melting cleansing balm travel size, Cleansing facial wash och Treatment enzyme peel, totalt värde 1664 kronor. Vinnaren meddelas i livesändningen som kommer att äga rum på vårt Instagram- och Facebookkonto den 10 december. 
  • Kronans Apotek samlar in uppgifter för att kunna administrera tävlingen och logistiken tillsammans med Emma S. Personer med ofullständiga uppgifter kommer inte kunna vinna. Uppgifterna sparas inte efter avslutad tävling (undantaget namnet på vinnaren som publiceras på kronansapotek.se/tavlingar under en begränsad period på upp till 6 månader, eller personer som medvetet har kryssat i att de vill ta del av vår e-postkommunikation).

 

Mer om vår integritetspolicy.

Tavling_K12_2019_EmmaS_767_767_02.jpg