MENY

Är du student?

Vi vill gärna ta möjligheten att lära känna dig redan under studietiden och samtidigt ge dig chansen att få inblick i vårt företag och vad vi står för som arbetsgivare. Praktik och sommarjobb är bara två exempel på hur detta kan gå till!

Sommarjobb

Vi har apotek över hela landet som är i behov av sommarpersonal. Kan du även tänka dig att flytta till en annan ort under sommaren så ökar dina chanser till anställning. Vi hjälper till med boende där vi kan och det behövs.

För dig som får sommarjobb hos oss och har läst klart termin fyra eller längre i dina farmacistudier erbjuder vi även en intern egenvårdsutbildning som ger behörighet att ge rådgivning i våra apotek på receptfria läkemedel och egenvårdsprodukter.

Vi är självklart även intresserade av dig som inte kommit så långt som termin fyra i din utbildning. Genom att sommarjobba som säljare hos oss skaffar du dig värdefulla erfarenheter!

Skicka in din ansökan via emailadressen nedan och vänligen specificera vilken stad och vilket apotek du är intresserad av att sommarjobba i.

Kontakt: jobb@kronansapotek.se

 

Praktik

Våra praktikapotek har engagerade handledare och kompetent personal och vårt mål är att ge dig en så bra praktikperiod som möjligt.

Som praktikant på Kronans Apotek får du även:

- Gratifikation efter godkänd praktik (apotekar- och receptariestudenter)

- Rese- och boendebidrag om du blir placerad på annan ort

- Utbildning i vårt expeditionssystem KEX

- Praktikdag i Stockholm

- 20 % personalrabatt på handelsvaror i våra apotek

- Möjligheter till anställning efter praktiken

Kontakt: praktik@kronansapotek.se

 

Prao

Är du intresserad av att göra prao hos något av våra apotek? Ta kontakt direkt med det apotek du är intresserad av att vara hos.

Hitta alla Kronans Apotek här

 

Klicka här för att läsa mer om Kronans Apoteks Traineeprogram