Snuza Hero MD

Mobilt andningslarm 1 st

Pris online1995 krI apotek: 1995 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Snuza HeroMD övervakar andningsrörelser och varnar om andningen är svag eller om färre än åtta andetag per minut registreras. Om Snuza HeroMD inte känner av några rörelser under 15 sekunder kommer den att vibrera i ett försök att få igång barnet och få det att återuppta andningen. Ofta är vibrationen tillräcklig för att få igång barnet och Snuza HeroMD kommer att återgå till övervakningsläge. Efter tre vibrationsincidenter kommer en varningssignal som informerar om att det varit andningsuppehåll vid tre tillfällen. Om vibrationen inte får igång barnets andning ljuder ett larm 5 sekunder efter att vibrationer påbörjats, dvs efter totalt 20 sekunder utan registrerade andningsrörelser.

Snuza HeroMD har i kliniska tester visat sig upptäcka när en bebis slutar att andas och är en medicintekniskt certifierad produkt. Snuza HeroMD sänder inte ljud och överför inte någon radiofrekvens. Därmed finns ingen risk för radiofrekvent strålning.

Snuza HeroMD kan plocka upp externa rörelser och är därför inte lämplig att använda vid samsovning eller när barnet sover i en bil eller barnvagn.

Snuza HeroMD drivs av ett CR2-batteri som håller ca 6 månader vid normal användning. 

Jämförpris 1995 kr/ST

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 1995 kr

EAN: 00898346002617

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar