MENY
landningsida_desktop_Glo?m inte solskyddet.jpg

landningsida_mobil_Glo?m inte solskyddet.jpg

Solskyddsprodukter - Hitta din favorit

Från solen kommer ultravioletta strålar som är så starka att de kan skada din hud om du inte skyddar den. Bästa tipsen är att inte snåla med krämen. Här nedan hittar du ett brettt utbud på solprodukter för både vuxna och barn.

ACO SUN
ACO är ett marknadsledande varumärke som erbjuder ett komplett solskyddssortiment för hela familjen där solskydd för vuxna och barn finns anpassade för alla behov.

NYHET! ACO Sun Transparent Spray är en solspray med högt skydd (SPF 30), och består av avancerade bredspektrum och fotostabila UV-filter för omedelbart skydd mot solens UVA- och UVB-strålar. Kan sprayas från alla vinklar, vilket ger en bekväm och smidig applicering. Absorberas snabbt utan att kladda. Dessutom är den fri från färgämnen samt extra vatten- och svettresistent.
Dermatologiskt testad och oparfymerad.

LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS
Anthelios produkter testas noggrant av toxikologer för att säkerställa hög tolerans till den mest känsliga huden - även den ömtåliga babyhuden.

Produkterna består av en kombination av UV-filter med skydd mot både UVA- och UVB-strålar. Dessa filter kombineras med ett antioxidantkomplex av ingredienser som thermalskt källvatten, vitamin E och baicalin för extra skydd mot föroreningar och infraröda strålar.

Vichy Idéal Soleil
Solen är den största orsaken till att huden åldras i förtid. I en förlängning av en allt för hög solexponering kan även solrelaterade hudskador uppstå.

Vichy Idéal Soleil är en solskyddsserie med väldokumenterade filter som ger ett mycket effektivt skydd mot UVA- och UVB-strålar, anpassade för hela familjen. Produkterna är fuktgivande och vattenresistenta med mild doft, förutom solskydd för barnen som alltid är oparfymerade. Samtliga produkter innehåller Vichys mineraliserande thermalska källvatten och ingredienser med antioxidanta egenskaper som skyddar huden mot negativa faktorer.
Produkterna är utvecklade för att passa även dig med känslig hud.

Eucerin Sun
Solskydd i nära samarbete med hudläkare. Eucerin® Sun med Advanced Spectral Technology erbjuder mer än bara UV-skydd.
Tryggt och säkert.

Advanced Spectral Technology kombinerar UVA/UVB filter för mycket högt UV-skydd och Licochalcone A neutraliserar fria radikaler inducerade av UV och energirikt synligt ljus.

Alla produkter absorberas snabbt, är kladdfria och täpper inte till porerna. Kliniskt dokumenterad effekt och hudvänlighet, även för problematisk hud.

Piz Buin®
Sedan mer än 70 år tillbaka erbjuder Piz Buin® ett innovativt och effektivt solskydd, baserat på avancerad forskning i kombination med estetik och lyxig hudvård.

Piz Buin vill möjliggöra den perfekta solupplevelsen, oavsett om du är på stranden, på berget eller i stan, och samtidigt främja balansen mellan effektivt, vårdande skydd och en vacker solbrun hud.

ST. TROPEZ
Ett världsledande varumärke inom brun-utan-sol.

Produkterna är återfuktande, enkla att applicera och ger ett naturligt och jämnt resultat. Den milda doften eliminerar dessutom ”brun-utan-sol-lukten”.

Om du vill få en fin gyllenbrun hudton efter bara en enda applicering väljer du en Self Tan-produkt. Färgen utvecklas under de följande 4-8 timmarna och varar sedan i upp till 10 dagar. Om du istället vill bygga upp din solkyssta hudton mer gradvis så väljer du en Gradual Tan-produkt..

Rekommenderade produkter