MENY

Natalben Gravid

18K2BS_L_Natalben.jpg

18K2BS_Mobil_Natalben.jpg

Komplett näringskapsel för dig som skall bli mamma

Under graviditeten ökar behovet av en rad näringsämnen. I synnerhet ökar behovet av viktiga vitaminer och mineraler. De näringsämnen som är extra viktiga för moderns välmående och fostrets utveckling är folsyra, järn, jod, D-vitamin och omega 3 men det kan vara svårt att få i sig tillräcklig mängd av dessa näringsämnen endast via maten och ett extra tillskott kan vara nödvändigt.

Folat (Folsyra) är en livsviktig byggsten vid all ny cellbildning i kroppen och behovet är särskilt stort hos det växande fostret. Det finns ett samband mellan brist på folsyra och ökad risk att föda ett barn med ryggmärgsbråck. Därför rekommenderas ett extra tillskott av folsyra till alla kvinnor som planerar eller är gravida. För att få effekt är det bra att börja ta folsyra cirka en månad före befruktningen.  

Natalben Gravid är en komplett näringsskapsel särskilt anpassad för dig som är eller planerar att bli gravid. Natalben Gravid innehållande fjärde generationens folsyra (Quatrefolic) som inte kräver någon omvandling utan är direkt aktiv. Det innebär att alla kvinnor kan vara säkra på att dom kan utnyttja hela mängden folsyra i Natalben Gravid och på så sätt förebygga risken för ryggmärgsbråck.

Natalben_mage bild.jpg

Dessutom innehåller Natalben Gravid järn, jod, D-vitamin, omega-3 och ytterligare 14 omsorgsfullt utvalda vitaminer och mineraler i en och samma kapsel. 

Natalben Gravid är den första produkten i en ny serie näringstillskott särskilt utvecklade för blivande mammor i Sverige.

- Förpackningen innehåller 30 st kapslar
- En kapsel dagen
- Oljan i kapseln möjliggör bättre upptag av fettlösliga vitaminer
- Natalben Gravid är socker-, laktos- och glutenfri
- Gelatinet i kapseln är av bovint med ursprung från nötkreatur

Natalben_smoothie boul.jpg

Den rekommenderade dagsdosen bör inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil.